Warto wiedzieć: Pieprz kolorowy dodajemy zazwyczaj na początku przyrządzania potrawy. Gdyż wówczas uwalnia najwięcej smaku i aromatu. Pasuje do: - galaret mięsnych - pieczonych
Pieprz czarny ziarnisty Kotanyi to jedna z najpopularniejszych przypraw na świecie, która uszlachetnia i wzbogaca smak wszelkiego rodzaju zup, sałatek oraz dań obiadowych. Dzięki
KAMIS Sól morska w młynku - kryształy, to nowoczesny produkt znanej Państwu firmy. Stanową połączenie unikalnych smaków i połączeń ziół, przypraw i kwiatów. Wśród
Pieprz czarny Kamis Specialite to wysokiej jakości czarny pieprz ziarnisty będący jedną z najpopularniejszych przypraw wykorzystywanych w kuchni. Doskonale dopełnia smak wszelkiego
Goździki całe Prymat to bardzo popularna potrawa, którą można wykorzystać do wielu różnych potraw. Goździki używa się bardzo często do mięs, sosów, a także zup. Nadają potrawom nie
Pieprz czarny ziarnisty Prymat jest przyprawą wszechstronnie stosowaną do mięs, zup, sosów, bulionów i marynat. Najbardziej intensywny smak czarny pieprz wydziela zaraz po zmieleniu,
Pieprz czarny Kamis to absolutna podstawa każdej kuchni, bez której dania smakują płasko i nie mają swojego intensywnego aromatu. Pieprz czarny jest nieodłącznym elementem niemal
Sól Himalajska uważana jest za jedną z najzdrowszych soli. Ma również ciekawy aromat, który podkreśla smak mięs i innych wytrawnych potraw. Sól Himalajska Kotanyi może być
Olej lniany służy do rozcieńczania, mieszania i zmieniania właściwości farb olejnych. Może być także używany jako składnik lub dodatek do farb, gruntów i innych mediów.
Pieprz czarny mielony Prymat jest przyprawą wszechstronnie stosowaną do mięs, zup, sosów, bulionów, marynat, a także serów. Dzięki niemu codziennie przygotowywane posiłki nabierają
Sól jest niezbędna do życia pełnego potraw o znakomitym smaku, wyglądzie i bogatym aromacie. To sól sprawia, że smak, kolor i aromat dań stają się bardziej wyraziste!
Kryształki soli Kotanyi dzięki swojej poręcznej formie zyskują coraz większe rzesze wielbicielek. Koniec problemów z przechowywaniem soli i dodawaniem jej odpowiedniej ilości do